2013-04-23 09:42:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Egyre nehezebb felnéznie a partnerére

Napi horoszkóp április 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Rendeznie kellene a költségvetését. Ha most nincs is módjában minden tartozását kiegyenlíteni, készítsen részletes ütemtervet, és tartsa is magát ahhoz! Nem élősködhet örökké mások nyakán! Még ha azok nem is róják fel önnek, akkor sem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Az életét egyre nyomasztóbbnak érzi: mint egy fahasáb, ami a rakás aljára került: minden nyomja, minden oldalról. A fulladás elkerülése végett, ma adjon magának egy kis szabadidőt, amikor csak magával törődik. Kozmetika, fodrászat, masszázs…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma lehetőleg ne vállaljon extra kötelezettségeket. Az ígéreteit ugyanis nehéz lehet majd betartania, amikor arra kerül sor. Még ha nehezére esik is nemet mondani, ma ezt kellene gyakorolnia. Persze nem mindenre, és nem mindig.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma szüksége lehet egy kis nyugalomra, hogy magára találjon, és tisztán lássa, hallja a gondolatait. Valami kezd megfogalmazódni önben, aminek szeretne formát adni. Lehet ez a munkával, vagy egyéni terveivel kapcsolatos dolog is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön tudja igazán, hogy az élet az örömről szól: keresi is azt minden erővel. Ma ehhez nem kell túl messzire mennie: minden az ölébe hullik. A munkatársaival is nagyon jó napot tölthet együtt, és a kedvese is szeretettel várja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A hangulata a szokásosnál is jóval változékonyabb, ingadozóbb. Nehezen találja a helyét; itt se jó, meg ott se jó. Próbálja meg muzsikával csitítani lelke háborgását. A meditatív zene ajánlott, nem a hipp-hopp.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A hangulata a szokásosnál is jóval változékonyabb, ingadozóbb. Nehezen találja a helyét; itt se jó, meg ott se jó. Próbálja meg muzsikával csitítani lelke háborgását. A meditatív zene ajánlott, nem a hipp-hopp.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha a saját elképzeléseit akarja másokra ráerőltetni, azzal csak azt éri el, hogy azok messze futnak öntől. Persze, ha ön a főnök pozíciójából beszél, akkor helyesen cselekszik. De a barátokat csak elveszíti, ha így közelít.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Az önmaga megtalálásához vezető út rögösebb, mint gondolta volna. De azt jól érzi, hogy az önbizalmát erősítenie kell. Ha támadás éri, akkor az is azért van, hogy a vértjét végre erősítse. És díszítse is: szépnek is kell lennie!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ne csodálkozzon, ha nem mindenki képes lépést tartani önnel: a gondolatai száguldanak, és a szavakba csak jó, ha a felük jut. Hogyan is juthatna el a másik fülébe? A mai napon fokozottan ügyeljen a mondatai egyértelműségére!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nagyszerű időszak ez az újító ötletei, tervei nyélbeütésére, megvalósítására. Ön igazi szervező zseni, és erre a képességére ma igen nagy szüksége is lesz. Nem kell azonban mindent önnek végeznie. Kérjen segítséget!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A kapcsolatában a legnagyobb baj az lehet, hogy egyre nehezebb felnéznie a partnerére. Úgy érzi, hogy ön mindent jobban tud. Ami ennél is rosszabb, a vitáik meddők, nem tudnak változtatni egymáson. Pedig valakinek el kellene kezdenie!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: